Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

RPL Jubileum 50 JAAR

publicatiedatum: ma 1 maart 2021

RPL Woerden bestaat dit jaar 50 jaar. In 1971 klein begonnen als ziekenomroep en uitgegroeid tot een middelgroot mediabedrijf, waarin diverse disciplines een plek hebben gevonden. Inmiddels is de omroep, met circa 90 -vrijwillige- medewerkers, actief op radio, televisie, kabelkrant, internet en sociale media. De slogan van de omroep “RPL brengt Woerden bij je thuis”, onderstreept dat.

 

Circa 90 enthousiaste vrijwilligers brengen dagelijks het nieuws, informatie, cultuur en entertainment van Woerden op haar media-kanalen.*

En met succes! De kijk- en luisteronderzoeken hebben de afgelopen jaren uitgewezen dat de omroep een grote bekendheid geniet in Woerden en de regio.

 

Jubileumjaar 2021.

Op 21 december 2021 bestaat RPL Woerden vijftig jaar. De omroep wil in dit jubileumjaar de feestvreugde graag delen met de inwoners van Woerden door ze bij dit feest te betrekken. Een brede commissie is bezig om daar vorm aan te geven.
Diverse activiteiten krijgen in de loop van 2021 een plek op radio en tv.

  • Vanaf het najaar wordt er in speciale uitzendingen aandacht besteed aan de geschiedenis maar ook de toekomst van RPL.
  • Vervolgens zal er een jubileummagazine worden uitgegeven waarin naast de historie van RPL ook de toekomst van de omroep aan bod komt. Of dit een digitale uitgave wordt of in de vorm van een blad blijft nog een verrassing.
  • In december volgt een speciale radio/tv uitzending op een locatie in Woerden.

In volgende berichten zullen door RPL nadere mededelingen worden gedaan over de jubileumactiviteiten.
RPL brengt in haar jubileumjaar nog meer “Woerden bij je thuis”.
 

VAN HARTE

Wij van CultuurLokaal feliciteren de "collega's" van RPL van harte met deze "mijlpaal" en hopen dat ze nog lang mogen bijdragen aan de Woerdense gemeenschap o.a., door het brengen van hun radio- en TV-programma's en het vergaren en verspreiden van informatie.