Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Online informatieavond brug Harmelerwaard

publicatiedatum: wo 13 januari 2021

De gemeente nodigt u uit voor een informatiebijeenkomst op dinsdag 19 januari van 19.30 – 21.00 uur. Vanwege het coronavirus is deze bijeenkomst digitaal. De informatiebijeenkomst gaat over het bestemmingsplan 'ontsluiting Harmelerwaard'. let op: Aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met 15 januari

 

Nieuw bestemmingsplan

Al jaren is er de wens om het (vracht)verkeer van en naar het kassengebied Harmelerwaard een directe verbinding te geven met de A12. Daarvoor komt er een nieuwe verbinding tussen de Hugo de Vriesweg en de oostelijke randweg Harmelen (Adriaan van Beusechemweg/BRAVO 8) met een brug over de Leidsche Rijn. De nieuwe ontsluiting ontlast de smalle route over de Dorpeldijk en de Liesgrassingel door De Meern/Vleuterweide. Ook kan het de overlast door vrachtwagens op de weg Harmelerwaard verminderen. Er is een nieuw bestemmingsplan nodig om dit mogelijk te maken. Dit ligt vanaf 24 december tot en met 3 februari 2021 ter inzage.


Wat kunt u deze avond verwachten?

Wij informeren u over het ontwerpbestemmingsplan en de effecten hiervan, vooral voor het verkeer. Ook kunt u via de chatfunctie vragen stellen.


Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met 15 januari via het e-mailadres harmelerwaard@woerden.nl. Voorafgaand aan de avond ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname met een link waarmee u de bijeenkomst kunt bijwonen.
Meer weten?

Meer informatie over het bestemmingsplan en hoe u kunt reageren, leest u op www.woerden.nl/inwoners/ontsluiting-harmelerwaard.