Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Doing Good Challenge

publicatiedatum: za 9 januari 2021

2021 begint onzeker: we zitten in een nieuwe lockdown, er hangt een nieuwe variant van het coronavirus in de lucht en we weten nog niet precies hoe het vaccineren gaat lopen. Daarom hebben we de Doing Good Challenge opgezet. Naast dat de challenge een leuke manier is om verschillende soorten vrijwilligerswerk te ontdekken, bezorg je anderen namelijk vooral een lichtpuntje in deze toch wel lastige maand.

 

Hart voor Woerden daagt iedereen uit Woerden en omstreken uit om mee te doen met de Doing Good Challenge deze maand! Je krijgt als deelnemer elke week drie challenges waarmee je anderen op een bepaalde manier helpt.  Zo word je bijvoorbeeld uitgedaagd om een kaartje te sturen naar iemand die je normaal gesproken niet zo vaak spreekt.

Of je krijgt de opdracht afval te rapen tijdens een wandelingetje door de wijk.

 

 Nog niet aangemeld, maar wel ge├»nteresseerd?

Je kunt altijd nog aanhaken en meedoen.

Stuur CHALLENGE AAN naar 06 86 05 71 20.

 

Hart voor Woerden ondersteunt vrijwilligers en verbindt de vrijwilligersorganisaties in Woerden. Wij versterken ze door opleidingen en ondersteuning te bieden. Als er nieuwe behoeften zijn, spelen we daar met de vrijwilligersorganisaties op in. En als belangenbehartiger stimuleren wij een sterk collectief.