Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Natuur veilig stellen

publicatiedatum: ma 7 december 2020

Utrechts Landschap beschermt natuur en erfgoed tot in de eeuwigheid. De natuur in Utrecht staat echter onder druk. Door nieuwe natuur aan te kopen, kan Utrechts Landschap het tij keren. Zij hebben in 2021 de kans om meer dan 100 hectare natuur aan te kopen op de Heuvelrug en in de omgeving van Zeist. U kunt hierbij helpen. Met een kleine bijdrage kan je al een flink verschil maken.

 

Mooie kans om meer natuur veilig te stellen
Met € 25 kunnen Utrechts Landschap al 25 M² natuur aankopen!

 


Uw bijdrage is onmisbaar!

Met uw gift draagt u heel concreet en lokaal bij aan een natuur- of erfgoedproject van Utrechts Landschap bij u in de buurt.

HIER  kunt uw het giftbedrag, het project naar keuze en uw contactgegevens invullen en uw bijdrage via Ideal in orde te maken (u wordt doorverwezen naar de betaalomgeving van Buckaroo).

Wilt u liever zelf overmaken?
Uw gift kunt u overmaken naar NL27RABO0102071020 o.v.v. uw Beschermersnummer of adres en de omschrijving van het giftdoel. Ten name van Utrechts Landschap.

 

 

Utrechts Landschap is van plan om 120 hectare bos te kopen van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het gaat om de Heidetuin in Driebergen, de Koeheuvels in Maarn en nog een aantal andere stukken gemeentelijk groen.