Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Weer lessen in het Klooster

publicatiedatum: zo 22 november 2020

Cursussen muziek, dans, theater en digital arts mogen weer live gegeven worden in Het Klooster Docenten van het Klooster in Woerden zijn erg blij dat er vanaf vrijdag weer live lessen kunnen worden gegeven, ook aan cursisten boven de 18. Het nieuws zorgt ook voor een grote opluchting bij leerlingen, want voor velen is juist het samen kunnen spelen of dansen het allerbelangrijkste.

 

“Muziek maak je het liefste samen en in het echt. Online lesgeven werkt prima als je er goed en creatief mee om gaat, maar als er iets mis is met de verbinding voelt het snel als eenrichtingsverkeer. Voor veel van mijn leerlingen zijn de lessen echt een moment voor zichzelf, een moment om zich even lekker te laten gaan, zonder dat de buren kunnen meeluisteren.  Les krijgen op locatie bij Het Klooster is daarom een belangrijk onderdeel van de leservaring.”
Muziekdocent, Het Klooster


De afgelopen 2 weken hebben de docenten via webcam en online video’s de lessen voor volwassenen kunnen aanbieden. Alleen voor jongeren onder de 18 mochten de lessen op locatie plaatsvinden.

 

Bij alle lessen en cursussen blijven de RIVM-richtlijnen van toepassing, zodat iedereen op het Klooster op een veilige manier kan genieten van muziek, dans, theater, musical en digital arts.