Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Klooster weer open voor leerlingen t/m 17 jaar

publicatiedatum: za 7 november 2020

Goed nieuws voor de jonge cursisten van het Klooster, want vanaf vandaag 7 november mogen ze de lessen weer oppakken in het prachtige historische pand van Het Klooster. Kinderen en jongeren kunnen in Woerden dus niet alleen blijven sporten, maar ook weer hun hobby blijven uitoefenen op het gebied van muziek, dans, theater, musical en digital arts.

 

Door de aangescherpte maatregelen van het RIVM, moest Het Klooster vanaf afgelopen donderdag de deuren geheel sluiten. Tot opluchting van veel cursisten en docenten, mag er een uitzondering gemaakt worden voor leerlingen t/m 17 jaar.


Voor bezoekers en cursisten ouder dan 17 jaar blijven de komende 2 weken de deuren helaas nog gesloten. Uitsluitend docenten en beheerder zullen aanwezig zijn om de lessen veilig volgens de richtlijnen van het RIVM te kunnen aanbieden.


De individuele muzieklessen voor volwassenen zullen zo veel mogelijk online plaatsvinden t/m 18 november. De groepslessen muziek en de dans-, theater- en musicallessen voor volwassenen zijn opgeschort t/m 18 november.

 

Vanaf 19 november hoopt Het Klooster alle lessen en cursussen weer volgens schema te hervatten.

Het theaterprogramma van Het Klooster blijft voorlopig opgeschort tot 1 januari 2021.