Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Petje Af voor Kiki.

publicatiedatum: di 3 november 2020

De Woerdense Kiki Schippers hoopt vurig dat haar première van haar nieuwe voorstelling Meer, medio december, door kan gaan, helaas zijn de "coronavooruitzichten niet heel gunstig voor liveoptredens in volle zalen. Kiki was onlangs ook een paar keer te zien in de NPO-talkshow "de Vooravond" doet regelmatig radiowerk en is columnist . Nu heeft ze iets gevonden voor meer "contact" met publiek, t.w., "Petje af"

 

Wil jij Meer Kiki?

Ga naar "Petje Af" Daar vind je liedjes, filmpjes, columns en opnames die exclusief toegankelijk zijn voor Petje.af. Hiermee steun je Kiki als maker, kun je grasduinen door filmpjes, liedjes en columns en ontvang je updates van spiksplinternieuwe content. Ook kun je meepraten in een besloten chatgroep en verzoekjes plaatsen. Soms zijn er zelfs vrijkaarten te vergeven, en je krijgt korting op o.a. CD's in de webshop. Dat alles voor een klein bedrag per maand.

 

Zo kun je voor 4 euro Dagvriend worden of als Mecenas in één keer een groot bedrag geven.

In de shop vind je CD's en akkoorden van liedjes van Kiki, om zelf te spelen.

Als je je aanmeldt ontvang je iets leuks met de post en heb je direct toegang tot alles wat achter deze betaalmuur staat. Uiteraard zie ik je graag snel weer live in het theater, maar tot die tijd ben ik hier te vinden!

 

Kiki Schippers (1988)

Kiki is cabaretier en tourt door het land met voorstellingen en stekelige en aanstekelijke bijdrages in de media. Ze werd bijna de Slimste Mens, schreef voor Opium op Oerol iedere dag een lied en werd in 5 jaar tijd 4 keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs, die ze in 2017 ook won met ‘Er Spoelen Mensen Aan’. Naast haar theaterwerk heeft ze een wekelijkse column in het AD, maakt ze satire voor het radioprogramma Spijkers met Koppen, is ze te horen in de 3FM comedypodcast Too Soon en maakte ze op YouTube de interviewserie Kiki’s KloosterQuarantaine.