Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Waterlinie concert afgeblazen

publicatiedatum: do 29 oktober 2020

Zeer binnenkort (november) zouden de "rampjaar concerten" georganiseerd door Oude Hollandse Waterlinie plaatsvinden. We ontvingen van de organisatie bericht dat deze verplaatst zijn naar 2022 in verband met de corona maatregelen. Dus ook het op 14 november in Woerden geplande concert met het Orkest van het Groene Hart gaat niet door!

 

Persbericht OHWL

 

‘Rampjaarconcerten verplaatst naar 2022’

 

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen gaan de Rampjaarconcerten dit jaar niet door!
De serie van drie concerten, te houden in Bodegraven, Oudewater en Woerden, georganiseerd door de Stichting Oude Hollandse Waterlinie in samenwerking met het uit 35 amateurmusici bestaande ‘Orkest van het Groene Hart’, onder leiding van dirigent Jim Benjamin Roodnat, zouden geheel in het teken staan van het Rampjaar 1672. In dat jaar speelde de Oude Hollandse Waterlinie een grote rol.

 

De reeks concerten worden, uiteraard onder voorbehoud en met inachtneming van de dan  geldende maatregelen, doorgeschoven naar het jubileumjaar 2022. In dat jaar bestaat de Oude Hollandse Waterlinie 350 jaar!

In 2022 is het namelijk alweer 350 jaar geleden dat de Oude Hollandse Waterlinie in werking werd gesteld. Met tal van publicaties, evenementen, exposities en een groeiende zichtbaarheid in het landschap wordt de Oude Hollandse Waterlinie op de kaart gezet tijdens dit landelijk te vieren jubileumjaar.