Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Stadsmuseum zoekt vrijwilligers

publicatiedatum: wo 21 oktober 2020

Een steentje bijdragen aan het Stadsmuseum? Aan de inrichting? aan de administratie ? de PR? of achter de balie? In en voor Stadsmuseum Woerden wordt héél veel werk verzet door tussen de 45 en 50 vrijwillige medewerkers en enkele betaalde krachten. maar door verloop en ziekte is hulp welkom En het museum is ook blij met mensen die af en toe bij willen dragen.

 

Door die gezamenlijke inzet kan het museum dagelijks bezoekers ontvangen, tentoonstellingen presenteren, de collectie goed bewaren en registreren en ook nog zo’n 49 kunstwerken in de openbare ruimte onderhouden

 

Met zo'n grote groep is er altijd verloop en daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen komen versterken. KLIK hier voor de meest actuele vacatures.

 

Interesse?

Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Rowena Kemkes: r.kemkes@stadsmuseumwoerden.nl of 0348-481057 (dinsdag en donderdag).

In overleg bekijken we wat het beste past. Vaak is het mogelijk om eerst nader kennis te maken met de werkzaamheden voordat u een besluit neemt.

Wie zoeken we op dit moment?