Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Kiki Schippers Pop-Up Theater- GEANNULEERD

publicatiedatum: di 13 oktober 2020

Kiki Schippers op zaterdag 17 oktober te zien in het Pop-Up Theater TechnoHub, Industrieweg 2b. De voorstelling begint om 20.15 uur. Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt.

 

van  Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

Een "thuiswedstrijd" van Kiki in ons Pop-Up theater in de TechnoHUB.
Kiki Schippers bedrijft satire bij Spijkers met Koppen, schrijft columns voor het AD, is een graag geziene gast in de Vooravond op NPO1, ontving de Annie M.G. Schmidtprijs en werd al vier keer genomineerd voor het beste theaterlied.
 
Waarom een Pop-Up Theater?
Het Klooster is gevestigd in een monumentaal pand.  Door het monumentale karakter en de functie van ons gebouw is het niet mogelijk onze locatie letterlijk uit te breiden en de huidige ruimte aan te passen en meer ruimte te creëren voor onze huidige bezoekersaantallen. De beperkte zaalcapaciteit als gevolg van de nieuwe maatregelen, de 1,5 meter economie, is 30 bezoekers. In de Pop-Up locatie is er op een veilige manier plaats voor 120 bezoekers. De Pop-Up locatie bevindt zich op de Industrieweg 2b.

 


Kaartverkoop
Kaarten kopen voor Kiki Schippers kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur.