Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Regenboogweek, aanpassing programma

publicatiedatum: do 1 oktober 2020

Wegens corona heeft Coming Out Woerden moeten besluiten de activiteiten tijdens de Regenboogweek (van 10 oktober tot en met 17 oktober) drastisch te beperken. Ze beperken de fysieke activiteiten zoveel als mogelijk en gaan (ook) online waar mogelijk. Zo is de Regenboogviering op zondag 11 oktober te volgen via livestream en gaan de Pubquiz en de Regenbooglezing online.

 

Maar 11 oktober is en blijft internationale coming out dag en de regenboogvlag zal hoe dan ook wapperen. We roepen iedereen op om mee te doen met de regenboogweek door samen met ons de regenboogvlag uit te steken in de week van 11 oktober.

 

De Woerdense Regenboogweek stond (en staat) bol van de leuke evenementen.

Ons thema was, vóór de alarmerende tweede golf van coronagevallen, ‘De Ontmoeting’.

Dit stond voor de ontmoeting tussen alle Woerdenaen met elkaar, en was ook gekozen omdat we na alle maanden van afstand en lockdown ‘ontmoeting’ als heel belangrijk zagen.

Helaas gooide corona andermaal roet in het eten…

 

Een update van de (digitale) evenementen die zeker wél door kunnen gaan, volgt zo spoedig mogelijk.

Voor meer info kun je altijd mailen naar comingoutwoerden@gmail.com.

 

Aangepast programma Regenboogweek 2020*

  •     Zaterdag 10 oktober: Regenboogvlag hijsen met burgemeester Victor Molkenboer en wethouder George Becht (Cultuur & Inclusie).

    Voor meer informatie over de expositie ‘Ik zie je!’ bij Galerie Van Slagmaat verwijzen we je naar mariette@galerievanslagmaat.nl.

  •     Zondag 11 oktober: internationale Coming Out Dag
  •     Zondag 11 oktober 15.30-17.00 uur, Opstandingskerk: regenboogviering ‘Ontmoeting: Laat je zien!’ georganiseerd door de kerken van Woerden, met voorgangers uit de Hervormde gemeente, de Parousiagemeente, de Rooms-Katholieke parochie, de Lutherse en Gereformeerde kerk. Deze dienst is ook te volgen via een livestream op kerkwebwoerden.nl/regenboogviering.
  •     Voor meer informatie over de regenboogfilm op dinsdagavond 13 oktober verwijzen we naar Annex Cinema via deze link.
  •     Voor meer informatie over de lezing ‘De mannen van Michelangelo’ bij Galerie Van Slagmaat verwijzen we je naar lezing@galerievanslagmaat.nl.
  •     Donderdag 15 oktober 20.30 uur, online: Regenboog Pubquiz. Een leuke pubquiz met vragen over muziek, film, sport én natuurlijk testen we je kennis over LHBTI+. Schrijf je in via www.eventbrite.nl/e/120430724539 en je ontvangt (later) de link voor deelname (via Zoom/Kahoot).

    En we vragen iedereen de regenboogvlag uit te hangen!

*onder voorbehoud van verdere wijzigingen

 

COW disclaimer:
Houd onze social media in de gaten voor updates, volg ons op Facebook en Instagram. Mail comingoutwoerden@gmail.com voor meer informatie en aanmelden.

 

 Check onze website en social media voor de laatste berichten en uitleg over hoe dit te volgen.