Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Thuisbingo voor 65+

publicatiedatum: zo 27 september 2020

Thuisbingo op dinsdag 6 oktober voor iedereen van 65 jaar en ouder. Doe mee! U krijgt Bingokaarten thuisbezorgt met extra iets lekkers bij de koffie. Deze thuisbingo wordt georganiseerd door Stichting Present Woerden in samenwerking met RPL Woerden. Geef u snel op (voor 30/9) voor twee uur lang gezelligheid en plezier in uw eigen huiskamer!

 

Bent u 65 jaar of ouder?

  • Meldt u snel aan op nummer 06 539 139 38 (het nummer van Stichting Present Woerden) of via de mail op info@presentwoerden.nl.
  • Zeg dat u mee wilt doen aan de huiskamerbingo. Geef uw naam, adres en telefoonnummer op en geef aan of u met één of twee personen mee wilt doen.
  • Opgeven is mogelijk tot woensdag 30 september 16.00 uur.
  • Hoe krijgt u een bingokaart? Op maandag 5 oktober wordt de bingokaart tussen 19.00-20.00 uur op uw huisadres gebracht, met daarbij iets lekkers voor bij de koffie.
  • Hoe krijg je uitleg en hoor je de getallen die afgeroepen worden? U stelt tijdig uw radio af op 107.1 FM of via de website van RPL FM (https://rplwoerden.nl/radio/). Het programma begint om 10.00 uur en eindigt om 12.00 uur. Aan het begin van de uitzending wordt uitgelegd hoe het spel werkt.
  • Wanneer u een BINGO!! hebt, belt u naar het nummer van de omroep. Dit nummer staat vermeld op uw bingokaart. Dan wordt uw kaart gecontroleerd (er is een kopie van elke kaart).
  • Als u belt, komt u live in de uitzending. Wanneer u prijs hebt, bezorgen wij deze prijs bij u thuis.Wie organiseren deze bingo?  Rpl en Present Woerden.

Present Woerden is een organisatie die groepen vrijwilligers inzet om praktische en sociale hulpvragen in Woerden op te pakken.