Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Carnaval & corona

publicatiedatum: za 19 september 2020

Misschien nog wat vroeg om over carnaval te beginnen maar omdat een aantal activiteiten, zoals de bouw van "praalwagens" al lang tevoren begint toch even ons licht opgestoken op de sites van Kwakbollenpoel, (Harmelen) en Knopengein (Montfoort) omdat daar de actiefste "carnavalisten"te vinden zijn. Het lijkt erop dat er wel aangepaste "leutigheden" komen maar een carnavalsoptocht waarschijnlijk niet.

 

KWAKBOLLENPOEL

Beste Kwakbollen en Kwakbollerinnen,
Via via bereiken ons berichten dat in ons mooie dorp wordt verteld dat carnaval 2021 definitief niet doorgaat. Dit is echter nog lang niet zeker.
Op 11 september komt het bestuur bij elkaar en op 18 september 2020 komen tijdens een buitengewone leden vergadering alle leden bij elkaar om uitsluitsel te geven over dit besluit.
Wij zullen zo snel mogelijk na 18 september 2020 via onze diverse kanalen laten weten wat wij als C.V. De Kwakbollen gaan doen.
Tot die tijd...hou hoop, blijf sterk en fingers crossed.
C.V. De Kwakbollen

 

KNOPENGEIN

2020 is een bewogen jaar. Zo ook voor Carnavalsvereniging Les Boutonniers.

Wij zijn inmiddels alweer druk met het organiseren van een Corona proof Carnaval in ons mooie Montfoort / Knopengein. We zullen proberen zoveel als mogelijk op de momenten dat er in een normaal jaar Carnavals evenementen zijn leuke acties te organiseren, die geheel aan alle Corona eisen zullen voldoen.

Voor de optocht moest er nu al wel een enorme knoop worden doorgehakt.

En met pijn in ons hart moeten wij helaas melden dat onze grootse optocht boven de rivieren niet door zal gaan. Net als onze buurtgemeente’s kunnen wij de veiligheid van onze (10.000) bezoekers en deelnemers niet 100% Corona proof garanderen. Dit maakt het organiseren van een optocht onmogelijk want veiligheid voor ons allemaal staat voorop!


Wij nemen dit besluit zo vroeg omdat veel van onze deelnemers al in september beginnen met het bouwen van hun praalwagens, waar veel tijd en energie in gaat zitten, en wij teleurstellingen willen voorkomen.

 

Carnavalsvereniging Les Boutonniers.