Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Crowdfunding: Logeerhuis Bredius

publicatiedatum: wo 23 september 2020

Vroeg of laat krijgt haast iedereen er mee te maken: dan ben je opeens zelf mantelzorger. En draait je leven opeens om de zorg voor je vader, moeder, partner of goede vriend. Vaak kunnen mantelzorgers wel een steuntje in de rug gebruiken, of even pauze in hun zorg voor een naaste. Het nieuwe Logeerhuis Bredius in Woerden gaat, met uw hulp, deze mantelzorgers helpen.

 

Crowdfunding: bouw mee aan Logeerhuis Bredius Woerden

Een huis voor mensen met bijvoorbeeld een ongeneeslijke ziekte, die thuis verzorgd worden, zij kunnen straks in het Logeerhuis logeren. Ze kunnen even ‘op vakantie’ in een sfeervol ingericht huis, waar het gezellig is en waar de zorg wordt overgenomen.

Intussen kan de eigen mantelzorger nieuwe energie kan opdoen en ervaren:
ik sta er niet alleen voor.

 

Startsubsidie

Met een eerste startsubsidie is al heel hard gewerkt om dit nieuwe initiatief van de grond te krijgen en het VSB Fonds Woerden voegde daar afgelopen week nog een mooie bijdrage aan toe.  Maar er moet een pand verbouwd en ingericht worden, en een vrijwilligersorganisatie in de steigers worden gezet. Daar is veel geld voor nodig: rond de € 350.000 in totaal.

 

De Stichting Logeerhuis Bredius schrijft fondsen en sponsoren aan, maar doet ook een beroep op alle inwoners van Woerden.
Helpt u ook mee om te zorgen dat Logeerhuis Woerden op 1 maart 2021 haar deuren kan openen?

Steun dit mooie initiatief op of de website
Of via onderstaande QR code