Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Yoga in Inloophuis

publicatiedatum: do 17 september 2020

Op donderdagochtend 24 september geeft Gemma van Dongen om 10.00 uur een yogales bij Inloophuis Leven met kanker’, Wilhelminaweg 12. Deze les is bedoeld als kennismaking met yoga. Yoga kan bijdragen aan kwaliteit van leven in of na een moeilijke periode. Yoga kan helpen opnieuw vertrouwen in het eigen lichaam te krijgen, het kan helpen te ontspannen of meer balans te vinden.

 

 ‘Leven met kanker’
Kankerpatiënten hebben beperkingen en daarom zijn de oefeningen licht en is er veel aandacht voor de adem. Het tempo waarin de oefeningen – zowel staand, zittend of liggend – worden uitgevoerd is rustig. Aangezien er een beperkt aantal plaatsen zijn, dient u zich voor de yoga les aan te melden.

 

Aanmelden kan per telefoon (06-14004496), per email ( info@inloophuislevenmetkanker.nl ) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).

 

Toegang en consumpties zijn gesponsord. Voor nieuwe bezoekers is er een rondleiding met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis ‘Leven met kanker’ op Wilhelminaweg 12 in Woerden.

 

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.