Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Klooster: 2 x Jeroen Zijlstra

publicatiedatum: za 12 september 2020

Twee maal een solovoorstelling van Jeroen Zijlstra op vrijdag 18 september in Het Klooster. Er zijn twee voorstellingen om 19.30 en 21.30 uur. Twee solo's waarin een uur lang de mooiste liedjes ten gehore worden gebracht en hij prachtige verhalen vertelt.

 

Cocktail van emoties
Jeroen Zijlstra maakt een solovoorstelling van Ja!zzZijlstra. Met nieuwe teksten, geënt op eigen jazz gerelateerde liederen met daarin een ouderwets grote ruimte voor improvisatie, zou Zijlstra zich afgelopen voorjaar hebben ondergedompeld in een zee van ruimte, vorm en liefde voor de juiste timing: dat ene woord, op het juiste moment. Allemaal samen met zijn nieuw samengestelde kwintet.
Het wordt nu een andere voorstelling dan gepland maar het belooft een unieke avond te worden. In een veilige en intieme setting brengt Jeroen een uur lang de mooiste liedjes ten gehore en vertelt hij prachtige verhalen. Precies zoals wij van Jeroen Zijlstra gewend zijn.

 
Kaartverkoop

Kaarten kopen voor Jeroen Zijlstra kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur.