Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Tuinen Petruskerk - krottenwijk voor één nacht

publicatiedatum: za 12 september 2020

Nacht zonder dak is de titel van een actie om geld bijeen te brengen voor jongeren die écht zonder dak boven hun hoofd leven maar ook bedoeld voor bewustwording van jeugd voor deze realiteit. Tieners bouwen met zelf meegebrachte materialen een krot en gaan daar dan ook echt in slapen ‘s nachts. Lees hieronder meer over deelname en het programma van dit (kerkelijk) project.

 

Bron: site hervormde gemeente

Beste Tieners!

Doe je mee met Nacht zonder dak? In de nacht van vrijdag 25 september op zaterdag 26 september worden de tuinen van de Petruskerk omgedoopt tot een heuse krottenwijk. 

Hoe werkt het?

Nacht zonder dak is bedoeld voor tieners van groep 8 t/m 4e klas van de middelbare school.
Je bouwt met zelf meegebrachte materialen (hout, plastic, karton etc.) een krot en gaat daar dan ook echt in slapen ‘s nachts.

Laat je sponsoren!

Met deze actie willen we geld ophalen voor jongeren in India, Bolivia, Kenia en Nepal. Zij leven op straat en moeten elke nacht in een krot slapen. Laat je daarom sponsoren door je ouders, vrienden, buren of familie en haal zo geld op voor deze jongeren. 

Het programma

Je gaat niet alleen bouwen en slapen, er is heel programma voor je gemaakt. Er komt een spreker van Tear (de stichting die deze activiteit mede organiseert) vertellen over straatjongeren. Ook proberen we erachter te komen of er ook armoede is in Woerden en waar je in Woerden terecht kunt als je geen dak boven je hoofd hebt.

Geef je op!

Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in voor dit supertoffe event via www.nachtzonderdak.nl/woerden

De organisatie

Nacht zonder dak wordt georganiseerd door de jeugdraad (Hervormd Gemeente Wijkgemeente Centrum-Oost), de jeugdvereniging (Rehobothkerk) en JongWoerden (gezamenlijk PGW-jeugdwerk), in samenwerking met stichting Tear.

Vragen?

stuur een mail naar Jong Woerden