Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Kruiskerk; Opschoondag!

publicatiedatum: za 12 september 2020

Op zaterdag 19 september 2020 wordt de Landelijke Opschoondag gehouden. Die dag is het ook World Cleanup Day. Vanuit Kruiskerk Woerden doet een groep gemeenteleden (vanaf 9:00 t/m 12:30 uur)mee aan deze wereldwijde en landelijke opschoonactie. Samen steken ze de handen uit de mouwen voor het milieu en voor de omgeving van de kerk! wilt u ook meehelpen?

 

 

We starten die dag gezamenlijk om 9.30uur in de Kruiskerk met een kop koffie, thee en limonade. Vanaf 9.45 tot 11.45 uur gaan we aan de slag om de omgeving van de Kruiskerk en het rondje Branderpad in Zegveld een schoonmaakbeurt te geven. Na afloop staat er voor iedereen weer een hapje/drankje en een leuk bedankje klaar in de kerk. Voor alle materialen (afvalzakken, hesjes, prikkers etc..) wordt gezorgd.

 

 

Natuurlijk willen we de Opschoondag veilig organiseren. Daarom vragen we iedereen zich tijdens de actie ook aan de veiligheidsadviezen van het RIVM te houden. Tijdens de activiteiten houden we daarom 1,5 meter afstand. Ben je verkouden of heb je andere COVID-19-klachten? Dan kun je dit jaar beter niet meedoen.

 

Kijk voor meer informatie over de actie op www.pknwoerden.nl/gereformeerd

Voor aanmelding of meer info, neem contact op met Linda van Amerongen-Oskam, via linda.oskam@hotmail.com of bel 06-25124026.

 

Aanmelden kan tot en met uiterlijk 13 september 2020.