Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Duurzaam maken huis en tuin

publicatiedatum: ma 7 september 2020

Uw huis en tuin toekomstklaar maken kan op veel verschillende manieren, er is geen vast stappenplan. De gemeente Woerden heeft een duurzame maquette van vier huizen met een tuin gemaakt. Deze voorbeelden laten u zien hoe u uw huis en tuin klaar maakt voor de toekomst.

 

Zonnepanelen leggen of isoleren kan op ieder moment. Vaker de fiets pakken of koken op inductie is ook altijd goed. Net zoals het vervangen van tegels in uw tuin door groen of het planten van een boom. Er zijn inmiddels veel verschillende oplossingen om uw huis energiezuiniger en uw tuin klaar voor de toekomst te maken.

 

Duurzame maquette voor huis en tuin

Om u te helpen, heeft gemeente Woerden een duurzame maquette gemaakt. De maquette laat u op een simpele manier zien hoe u uw huis en tuin verduurzaamt. Op de maquette staan 4 huizen met tuin. In deze 4 huizen ziet u verschillende duurzame oplossingen die op de maquette uitgelegd worden.

 

Ieder huis laat zien hoe uw huis en tuin er uit kunnen zien. Het eerste huis heeft weinig duurzame maatregelen uitgevoerd en het laatste huis juist heel veel.

 

Laat u inspireren en pak uw huis en tuin duurzaam aan!

 

Meer informatie?

Wilt u weten waar u de maquette kunt zien? Of heeft u interesse om de maquette te gebruiken voor een bijeenkomst, tentoonstelling of iets anders? Neem dan contact op met Marlies van Ree: ree.ma@woerden.nl of via 0348 428930.