Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

"Onder de Bomen" Bedankt !

publicatiedatum: ma 31 augustus 2020

Het festival Onder de Bomen is voorbij en er zijn, terecht, lovende reacties. De organisatoren en initiatiefnemers, de artiesten en vrijwilligers, ze verdienen wat ons betreft de hoogste lof. Om in deze tijd waarin bijna alles afgezegd wordt, te durven kijken naar wat wél kan. Dat is initiatief, creativiteit en doorzettingsvermogen; ..Chapeau!

 

Petje af.

Om met, deels lokaal, talent een hele week (Vrijdag 21 tot en met zaterdag 29 augustus), een volledig corona-proof evenement voor en door Woerden, zo gevarieerd  te vullen verdient een diepe buiging. (jammer van de tegenslag met het weer dinsdag).

 

Vele initiatieven werden afgezegd omdat het i.v.m.de coronacrisis en regels niet verantwoord was om iets te organiseren. Een aantal organisaties vertelde dat ze nog zouden bespreken of er alternatieven te bedenken waren, (met minder mensen of een grotere accommodatie o.i.d.).

Jammer genoeg lukte dit, om allerhande redenen, maar heel weinig.

 

Grote prestatie

Jullie hebben met "Onder de Bomen", in wonderlijk weinig tijd, een veilig en zéér aansprekend festival voor alle doelgroepen neergezet op het Exercitieveld.

Jullie (de organisatoren en initiatiefnemers, de artiesten en vrijwilligers, technici en anderen,) hebben, denken wij, alleen gekeken naar wat wel kon!

Erica Terpstra zou zeggen "Kanjers zijn jullie" !!!!

 

Ook voor onze redactie zijn jullie allemaal "kanjers" en nu al een zéér grote kanshebber voor de komende cultuurprijs! (of die moet ook niet doorgaan wegens corona.)

 

Namens allen die zich "Onder de Bomen" vermaakte in de afgelopen week..........

GROTE DANK

Redactie CL

 

nb: Op de site van fotograaf Hans Pieters zijn al veel foto's te zien van het festival