Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Midzomer theater in Buitenplaats Kameryck

publicatiedatum: zo 26 juli 2020

We plaatsen niet vaak "luxe" arrangementen van horeca-gelegenheden maar voor Buitenplaats Kameryck met Midzomer Theater op 14 en 15 augustus maken we graag een uitzondering. Diner, hapjes, drankjes én theater met Bram v d Vlugt en Kiki Schippers, op een locatie Omgeven door weilanden en water. zie voor kosten en details hieronder.

 

Midzomer Theater | Buitenplaats Kameryck

 

Dé perfecte avond uit beleef je deze zomer bij Buitenplaats Kameryck met Midzomer Theater op 14 en 15 augustus. Omgeven door weilanden met koeien en brede sloten met wuivend riet en waterlelies. Dit vormt het feeërieke decor voor een breed toegankelijk theater op topniveau.

MIDZOMER THEATER 
Midzomer Theater is een all inclusive evenement. Tijdens de hele avond word je, zonder extra kosten, uitgebreid culinair verwend met talrijke hapjes en drankjes (bier, wijnen en frisdranken). Samen met Bram van der Vlugt en Kiki Schippers presenteert Buitenplaats Kameryck een prachtig en gevarieerd programma.

 

PROGRAMMA

16:30 uur ontvangst

17:30 uur aanvang 3-gangen diner

20:30 uur voorstelling 1

21:15 uur pauze met hapjes en drankjes in het restaurant en op onze terrassen aan het water

22:00 uur voorstelling 2

23:00 uur einde voorstellingen,

aanvang avond 00:00 uur einde van de avond

 

* Kameryck Buitentheater is een buitenevenement. Ze doen er alles aan je een perfecte avond te bezorgen. Echter een ding hebben zij niet in de hand en dat zijn de Weergoden. Het bezoek aan Kameryck Buitentheater is voor eigen risico. Bij annulering door extreem slecht weer (zoals storm en onweer) vindt er door Buitenplaats Kameryck geen restitutie plaats.

 

INFO & PRIJZEN

  • Datum: 14 en 15 augustus
  • Prijs: € 98,50 p.p. (all-in)
  • Rolstoel toegankelijk
  • Gratis parkeren
  • Reizigers met openbaar vervoer kunnen vanaf de treinstation Woerden gebruik maken van de Kameryck Shuttle. Deze gratis Shuttle bus dient u wel minimaal één dag van te voren te reserveren via telefoonnummer (0348) 400 771.

Voorstellingen

'De Les' - Bram van der Vlugt

Een korte en absurdistische klassieker, 70 jaar geleden geschreven door Eugène Ionesco. Sinds 1957 wordt het iedere dag gespeeld in het Theatre de la Huchette in Parijs. Hoewel dit stuk dit jaar z’n 70ste verjaardag beleeft,is het nu misschien wel actueler dan ooit.

Het stuk speelt zich af in de kamer van een klein appartement. Een jong meisje belt aan voor bijles van een bejaarde leraar, met een geweldige reputatie. Naarmate de absurde en onzinnige les vordert, wordt de oude man steeds machtelozer en meer opgewonden, onvoorspelbaarder en gevaarlijker. Het meisje wordt steeds stiller en onzekerder, en krijgt overal pijn. De huishoudster ziet alles, maar ook zij kan een noodlottig einde niet voorkomen.

 

Kiki Schippers

Kiki Schippers (1988) is cabaretier en tourt door het land met voorstellingen en stekelige en aanstekelijke bijdrages in de media. Ze werd bijna de Slimste Mens, schreef voor Opium op Oerol iedere dag een lied en werd in 5 jaar tijd 4 keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs, die ze in 2017 ook won met ‘Er Spoelen Mensen Aan’. Naast haar theaterwerk heeft ze een wekelijkse column in het AD, maakt ze satire voor het radioprogramma Spijkers met Koppen, is ze te horen in de 3FM comedypodcast Too Soon en maakte ze op YouTube de interviewserie Kiki’s KloosterQuarantaine. Binnenkort gaat ze in première met haar derde avondvullende solovoorstelling ‘Meer’.