Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Kijkperk vol kunst.

publicatiedatum: di 21 juli 2020

House of Arts Woerden heeft een Kijkperk gerealiseerd. Het Cultuurplatform Woerden heeft Het Lichtpuntje gelanceerd, een subsidie met als doel Woerdenaren coronaproof te laten genieten van culturele activiteiten. House of Arts heeft hier dankbaar gebruik van gemaakt. De heggen en het perk zijn gesnoeid, stokken, standaards en sokkels geplaatst en de tuin is omgetoverd tot een Kijkperk vol met kunst.

 

Samenwerking

Door Ferdinand Balvert van onderneming De Woerdsche Knoest zijn houten sokkels gemaakt. Drukwerkstudio Woerden heeft de buitendoeken gedrukt.

De kunstenaars van Atelier de Schuur zijn druk bezig met het maken van nestkastjes.

Beeldend kunstenaar Heleen van Ulden is aan de slag gegaan met het maken van stokstaartjes van keramiek. Het resultaat mag er zijn!


 

Bij House of Arts Woerden kunt u nu ook buiten de kunst bekijken. Het kijkperk is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

 

Kom buiten genieten van allerlei kunstvormen en natuurlijk is er in House of Arts Woerden weer een prachtige expositie te zien.

 

Ook Binnen

 
Momenteel exposeren binnen: 
• *Inge Sips,  Schilderijen uitgaand van één thema 'het paard'.  Expressionistisch werk in verschillende verschijningsvormen. 
• * Jannie Maakenschijn, beeldend kunstenaar van bijzondere sculpturen. Objecten van verschillende materialen, zoals o.a. hout, metaal, lood en steen. Vaak zijn het gevonden voorwerpen die al een eerder leven hebben gekend.
  • Tegeltableaus, handbeschilderd door beeldend kunstenaar Heleen van Ulden.geltableaus, handbeschilderd door beeldend kunstenaar Heleen van UldenHeleen van Ulden is aan de slag gegaan met het maken van stokstaartjes van keramiek. Het resultaat mag er zijn!
Bij House of Arts Woerden kunt u nu ook buiten de kunst bekijken. Het kijkperk is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur. Kom buiten genieten van allerlei kunstvormen en natuurlijk is er in House of Arts Woerden weer een prachtige expositie te zien.oor Ferdinand Balvert van onderneming De Woerdsche Knoest zijn houten sokkels gemaakt. Drukwerkstudio Woerden heeft de buitendoeken gedrukt. De kunstenaars van Atelier de Schuur zijn druk bezig met het maken van nestkastjes. Beeldend kunstenaar Heleen van Ulden is aan de slag gegaan met het maken van stokstaartjes van keramiek. Het resultaat mag er zijn!
Bij House of Arts Woerden kunt u nu ook buiten de kunst bekijken. Het kijkperk is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur. Kom buiten genieten van allerlei kunstvormen en natuurlijk is er in House of Arts Woerden weer een prachtige expositie te zien.