Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Inloophuis start weer met activiteiten

publicatiedatum: ma 29 juni 2020

Vanaf woensdag 1 juli start het Inloophuis ‘Leven met kanker’ weer met activiteiten. De activiteitenvrijwilligers hebben weer heel veel zin om onze gasten weer iets te bieden en ieder dagdeel dat we open zijn is er dan ook weer een activiteit. Dat doen we uiteraard met in achtneming van de nodige maatregelen waardoor er wel minder mensen kunnen deelnemen dan voor de Coronatijd,

 

 

maar er is altijd ruimte om even een kopje koffie te komen drinken.

Dat gebeurde in juni al volop, onze doelgroep heeft juist weer behoefte aan contact.

 

De activiteitenruimte wordt per activiteit zo ingericht dat de gasten veilig kunnen zitten of deelnemen aan een activiteit waarbij bewegen centraal staat. Er is een duidelijke routing en we zorgen dat iedereen afstand kan houden. De richtlijnen zijn gemaild naar de gasten en deze hangen op diverse plekken in het Inloophuis en bij de voordeur, de enige ingang in deze tijd.

 

We zijn op de gebruikelijke tijden open: maandag 13.30 - 16.30 en dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 12.30 uur. Wie wil kan spontaan langs komen maar vol = vol. Mailen of bellen om een plekje te reserveren voor een activiteit is noodzakelijk. Dat mag via info@inloophuislevenmetkanker.nl, 0348-447643 / 06-14004496.

 

PROGRAMMA

 

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.