Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

OPEN: Petruskerk, Lutherse en Annakapel

publicatiedatum: vr 19 juni 2020

Op woensdag en op zaterdagen zijn een tweetal kerken in Woerden (Petrus en Luthersekerk) te bezoeken met inachtneming van de coronaregels. ook de Annakapel in de nieuwstraat is open maar dan elke dag. Hieronder de tijden.

 

 

  • De Petruskerk (kerkstraat) is open op woensdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op zaterdagen van 11.00 tot 14.00 uur. Alleen het koor van de Petruskerk is dan geopend, waar de bezoeker een kaarsje aan kan steken en kan gaan zitten om te bidden of te mediteren. Door middel van bordjes wordt de looproute in de kerk aangegeven (dit alles rekening houdend met de algemeen geldende regels met betrekking tot het virus). Op de achtergrond is er een toezichthouder aanwezig.
  • De Lutherse Kerk( Jan de Bakkerstr) is open op woensdagen en op zaterdagen van 11.00 tot 13.00 uur. Komt u binnen om even in de bank te zitten, rond te lopen, misschien wel muziek te horen. En er is iemand aanwezig om een praatje te maken. Bij de ingang treft u de aanwijzingen in verband met de coronamaatregelen aan.
  • In de Nieuwstraat, tussen huis nummer 10 en de achterkant van de Lutherse Kerk, is de Annakapel open op maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 12.00 uur. Het is een stille plek behorend bij de Lutherse Kerk, waar ruimte is om tot jezelf te komen en even los van alles te zijn. Je kan er ook bidden en een kaarsje aansteken. Houd zelf de voorgeschreven afstand tot andere bezoekers aan.