Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

(Nog) geen theater, wel enquête

publicatiedatum: wo 10 juni 2020

Op dit moment mogen er in de theaterzaal van het klooster max 30 personen (met inachtneming van de geldende carona-regels.) Het klooster onderneemt zelf, op dit moment, geen initiatieven om te programmeren voor 30 personen maar heeft wel een enquête online met vragen aan potentiële bezoekers na 1 juli ( max 45 bezoekers en later wellicht 100) Onze columnist Krelis had hier een mening over, u ook?

 

*Start verkoop theaterseizoen 2020-2021 nog onbekend.
Door de Coronacrisis en de tijdelijke sluiting van Het Klooster is nog niet bekend wanneer de verkoop van theaterkaarten voor het nieuwe theaterseizoen start. Voorstellingen uit seizoen 2019-2020 zijn allemaal geannuleerd. Bezoekers hebben hier reeds persoonlijk bericht over ontvangen. 

 

*Enquête theaterbezoek in de 1,5 meter
Vanaf 1 juli mogen in de theaterzaal van Het Klooster maximaal 45 bezoekers plaatsnemen.

Het Klooster onderzoekt wat wel en wat niet kan en hoe we onze theaterzaal kunnen inrichten volgens de nieuwe richtlijnen.

 

*Van website klooster

 

Ze vragen het publiek om te helpen door een enquête in te vullen met vragen als, hoe vaak u eerder een theatervoorstelling in Het Klooster bezocht en waarom.  Ook vragen ze of u een drankje zou bestellen (wat 70 % van de 250 antwoorders graag willen, 40 % zegt zelfs niet te komen als de foyer dicht is). Verder lijken de antwoorden divers of je daar iets uit kunt halen dat je meer inzicht geeft. Vooral omdat de vraag is hoe representatief de groep is die de enquette invult.

 

Maar misschien levert het toch inzichten op en organiseert het klooster v.a. 1 juli 2 korte voorstellingen per avond o.i.d. zoals onze Krelis suggereerde.

Lijkt ons ook handig om goed te kijken naar de accomodaties die al wel initiatieven ontplooien en voorstellingen plannen zoals o.a,. het theater in Gouda, de schouwburg en Werftheater in Utrecht en "ons" eigenste RIE theater in Woerden.