Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Gouda750 verschuift feest een jaar

publicatiedatum: di 19 mei 2020

Dit verzetten is een gevolg van de coronacrisis. Wat precies de start- en einddatum wordt, is nog niet bekend. Het programmateam gaat dit de komende periode onderzoeken in overleg met de stad. Inmiddels is ook bekend geworden dat het evenement Gouda Waterstad, dat onderdeel vormde van de programmering in 2021, eveneens zal worden verschoven tot 2022.

 

Wethouder Thierry van Vugt: “De Stuurgroep en het Fonds Gouda750 gaan ervan uit dat met het opschuiven van de feestperiode de ruimte ontstaat om beter op de door corona veranderde situatie te kunnen anticiperen, qua financiering en programmering. Er zijn nog veel onzekerheden, waar we naar moeten kijken, maar we zetten in op een prachtig feest, voor, met en door alle Gouwenaars.“

 Met de partners en organisatoren van Goude 750 jaar zal de komende tijd overlegd worden hoe vorm te geven aan de evenementen, samen en positief naar de toekomst kijken staan hierbij voorop. Niet alleen ‘historie maak je samen’, ook de toekomst, aldus de organisatie.