Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Zwembad nog niet open.

publicatiedatum: di 12 mei 2020

WoerdenSport opent deuren voor banenzwemmen en zwemlessen vanaf 18 mei is op de site van het Zwembad in Woerden (Batenstein) en Harmelen (H2o) te lezen. Hieronder het complete bericht over wat wel en wat niet open is of aangepast.

 

Tekst op site zwembaden.

 

We zijn heel blij te kunnen melden dat we banenzwemmers en leskinderen weer kunnen verwelkomen in de zwembad locaties Batenstein in Woerden en Recreatiecentrum H2O in Harmelen. We wachten nog op goedkeuring van de veiligheidsregio en de gemeente. Dat verwachten we komende week.

Let wel: de roosters zullen anders zijn dan gewend en banenzwemmers kunnen alleen terecht wanneer zij zich telefonisch aanmelden. Komende week zullen de nieuwe rooster op onze websites te vinden zijn.

 

Zowel het banenzwemmen als de zwemlessen voor kinderen zullen geheel worden aangepast naar de maatregelen rondom Covid-19. Het is daarom van belang dat alle klanten de communicatie op de website en in de persoonlijke brieven goed doornemen. Alleen met elkaar houden we onze baden veilig voor bezoekers en medewerkers.

 

De volledige openstelling van de locaties, inclusief onze eetgelegenheden Eten & Drinken, BatensteinBuiten en H2O Zalen, zal nog even moeten wachten. Ook de AquaLessen, zoals AquaRobic en de BorstcrawlChallenge, zetten nog even op pauze. in afwachting van hopelijk spoedig goed nieuws.

 

Alle tegoeden van badenkaarten zijn tijdens de periode van sluiting behouden gebleven en de betalingen van zwemlessen zijn opgeschort. Nu de zwembaden op 18 mei worden geopend voor banenzwemmen en leskinderen, zullen vanaf deze datum ook de reguliere richtlijnen weer gelden voor de tegoeden op badenkaarten en betalingen voor zwemlessen.

Team Woerdensport  hoopt iedereen in goede gezondheid te mogen verwelkomen!