Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

3e Jeugdboek Arja Veerman

publicatiedatum: ma 20 april 2020

Arja Veerman (1969 geboren te Woerden ) was ooit juf. Daarna deed ze onderzoek naar internet-leren. Hierover schreef ze een proefschrift. Dat is een saai en moeilijk boek. Haar zoon versnipperde als peuter de pagina’s. Haar dochter krabbelde kruisjes op de kaft. Langzaam werd het haar duidelijk: het is tijd voor fantasie.

 

Arja Veerman begon te schrijven en het resultaat was Jackpot!, haar eerste kinderboek, daar na volgde Hotdog! en nu haar nieuwste boek Show Up.

 

Show up!

SHOW UP: , een "muzikaal" boek voor iedereen vanaf vanaf 10 jaar. met illustraties, muziek, piano, school, vriendschap, bff, aartsvijand, dagboek, schriftje

 

Een grappig en bizar muziekavontuur. Voor bff’s en aartsvijanden  Winnen op het zomeravondconcert. Dat is de grote droom van Sophie. Het probleem is alleen dat ze haar dagboek kwijt is. Het dagboek waarin ze haar eigen pianoliedjes schrijft. Balen! Gelukkig krijgt ze een nieuw schriftje, maar daarmee is iets vreemds aan de hand. Langzaam ontdekt ze dat haar bloedirritante klasgenootje Luna er iets mee te maken heeft.

 

Als Sophie écht wil winnen, zal ze moeten samenwerken met haar aartsvijand …

Prijs: € 13,95 verkrijgbaar in alle (online) boekwinkels