Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Sketches en grappen met Stefan Pop

publicatiedatum: wo 8 april 2020

Het meeste is nog van voor deze crisis maar lachen kan je nog steeds om de filmpjes en shows van Stefan Pop. Zijn verhalen o.a van "Klikbeet" en "24 seconden met..." zijn (soms) hilarisch en (soms) zo melig als een oude aardappel. maar als je, in deze tijd van isolatie, je even wilt vermaken (of ergeren) ben je bij Stefan aan het goede (of foute) adres.

 

Wie is Stefan Pop?

Op zijn vijftiende deed Pop (1985) voor het eerst auditie bij komediantengezelschap Comedytrain, maar werd niet aangenomen. Hij wijdde zich aan het afronden van het vwo en bracht enige tijd door in Zuid-Amerika. In juni 2005, toen hij aan de universiteit studeerde, deed hij voor de tweede maal auditie. Sindsdien mag hij zich tot de vaste leden van Comedytrain rekenen.

 

Nu zijn we twee theaterprogramma’s, een boek, 10 jaar hoofdredactie van het tv programma Dit Was Het Nieuws en vooral drie televisie seizoenen schrijver en speler van zijn eigen bedachte sketchprogramma Klikbeet verder.
De teller van Klikbeet views online staat op dit moment al op 32 miljoen views. Dus de kans dat men Stefan van zijn sketches kent is tegenwoordig groter dan van zijn stand-up. En als u hem dan nog niet kan plaatsen, zijn daar zijn columns bij Radio 2 bij Spijkers met Koppen nog.

 

KIJKEN?

Klik op de afbeelding.