Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

ANBO kennisqiuz online

publicatiedatum: di 7 april 2020

Vanaf begin april is de ANBO gestart met een online kennisquiz. U kunt thuis vanaf de bank dagelijks meespelen met deze quiz (via Facebook, klik hier) en vragen in de categorieën sport, film & televisie, muziek, geschiedenis en literatuur beantwoorden. (op de site ook gratis beweeg- en kookactiviteiten, voor senioren.)

 

Liane den Haan van ANBO: “We krijgen elke dag honderden telefoontjes van ouderen die door het coronavirus alleen thuis zijn. Veel mensen krijgen op dit moment geen bezoek en activiteiten zijn allemaal afgelast. Daarom zijn we begonnen met verschillende online activiteiten. Om mensen op een leuke manier afleiding te bezorgen en om lekker bezig te zijn.”

 

Jong test oud

De kennisquiz is om 17:00 uur te zien op Facebook (@ANBO). De quiz wordt gepresenteerd door Milan en Laurens, de twee jongste medewerkers van ANBO.

Iedereen kan vanuit huis mee doen. Elke werkdag om 17 uur is er een quiz met vragen over één categorie: sport, film & televisie, muziek, geschiedenis en literatuur. Alle quizvragen zijn terug te vinden op: www.anbo.nl/kennisquiz. En zoals het hoort bij een quiz: elke dag is er een leuke prijs te winnen.

 

klik op de foto voor de website