Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

NLDoet leeft in Woerden: zet je in en klus mee!

publicatiedatum: di 10 maart 2020

Op 13 en 14 maart 2020 steken vele maatschappelijk betrokken Woerdenaren de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland,van het Oranje Fonds. Heb je zin om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet! Er zijn 33 klussen in de gemeente Woerden waar je aan de slag kunt! Samen aan de slag

 

Overal in de gemeente Woerden zijn interessante vrijwilligersactiviteiten te doen. Het schoonmaken van de fontein bij het station, het opknappen van de schans van de polsstokvereniging, klussen bij de oeverzwaluwwand, de kantine opknappen van de watersportvereniging, een kast maken bij het Thomashuis. helpen bij de nieuwe locatie van de Terugwinning.


Er staan meer dan 30 klussen in de gemeente Woerden op de website van NL Doet. Tussen al deze klussen vind je vast en zeker een mooie activiteit die je alleen of samen met je gezin, collega’s of vrienden kunt doen. Ben je maatschappelijk betrokken en heb je zin om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken? Meld je aan op www.nldoet.nl.

 

Meer weten?
Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een fantastische NLdoet activiteit kun je terecht op www.nldoet.nl.

In Woerden ondersteunen Samen voor Woerden, stichting Present Woerden en Hart voor Woerden de organisaties en vrijwilligers die mee doen met NL Doet.

www.hartvoorwoerden.nl