Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

NU: Stemmen voor RijnKUNSTprijs

publicatiedatum: ma 2 maart 2020

Voor de RijnKUNSTprijs 2020 die KUNSTaandenRIJN Woerden organiseert dingen 28 beeldend kunstenaars mee. Dat is mooi 35% meer dan in het afgelopen jaar. In de periode van 2 t/m 20 maart kan iedereen meestemmen voor de publieksprijs tijdens openingsuren van de Bibliotheek aan de Meulmansweg. Ook de professionele jury komt in deze periode de werken bekijken.

 

Publiek kan De kunstwerken die er te zien zullen zijn kunt u hier downloaden. zodat je ze op je gemak kunt bekijken.

 

STEMMEN

In de periode van 2 t/m 20 maart kan iedereen meestemmen voor de publieksprijs tijdens openingsuren van de Bibliotheek Het Groene Hart Woerden.

 

Ook de professionele jury komt in deze periode de werken bekijken. Belangrijk is dat de vakjury en het publiek in het bepalen van hun keuze, rekening houden met het in de 2D en 3D werkstukken tot zijn recht komen van het thema ‘Camouflage’.

 

De prijsuitreiking

Deze is op zaterdagmiddag 21 maart, om 14.00 uur, eveneens in de bibliotheek. AFA B.V. Maatwerk in Metaal maakt de trofeeën die de winnaars in ontvangst gaan nemen.


Alle inzendingen zijn vanaf 2 maart 2020 t/m 28 maart te zien in de Bibliotheek Het Groene Hart Woerden, Meulmansweg 27.