Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Meezingen met Bravour

publicatiedatum: di 10 maart 2020

Koor Bravour komt naar je toe in 2020. Graag stellen wij belangstellende beginnende en / of ervaren zangers en muzikanten in de gelegenheid om vlak bij huis een avondje sfeer te komen proeven en mee te zingen. Zoals op 26 maart in de Schulenburch in Kamerik.

 

Er wordt gewoon gerepeteerd onder leiding van dirigente Yolanda Brouwer maar jij krijgt de kans om deze avond deel uit te maken van ons mooie koor.
 

Zet je schroom opzij en loop op 26 maart binnen bij De Schulenburch, Overstek 2, 3471 EJ Kamerik. Je kunt dan alles vragen en beleven, geheel vrijblijvend met één risico: je krijgt spijt dat je nooit eerder bent gaan zingen bij Bravour.

 

Koor Bravour is in april 2001 ontstaan uit een groep enthousiaste zangers uit Woerden en omstreken met een speciale voorkeur voor zeeman en shantyliederen.
Inmiddels is het koor uitgegroeid tot circa 40 zangers en 6 muzikanten. Onder leiding van dirigent Yolanda Brouwer zijn wij gegroeid naar een geliefd koor, met vele optredens. De meeste in het Groene Hart, maar ook ver daar buiten.

Het repertoire bestaat vanzelfsprekend uit vele zeeman en shantyliederen maar ook andere genres worden niet geschuwd.