Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Meldingssysteem openbare ruimte

publicatiedatum: wo 4 maart 2020

De openbare ruimte is van ons allemaal. Ziet u iets in de openbare ruimte wat niet hoort. Meld het en samen houden we onze gemeente schoon, veilig en weer een stukje mooier! De gemeente Woerden biedt inwoners een aantal kanalen waar zaken gemeld kunnen worden die hen opvallen in de openbare ruimte.

 

Denk hierbij aan kapotte straatverlichting, losse stoeptegels, zwerfvuil, een gat in de weg of overhangend groen. Om de dienstverlening verder te optimaliseren en de meldingen binnen 48-uur in behandeling te nemen en- of af te handelen heeft de gemeente een systeem ontwikkeld dat uniek is in gemeenteland.

 

48-uurs richtlijn
Meldingen kunnen gedaan worden via de website, telefoonnummer 14 0348 of via de verschillende social media kanalen. Met slechts enkele handelingen kunt u uw melding (vaak al binnen een minuut) doen. De melding wordt vervolgens direct doorgegeven aan de aannemer of komt terecht bij de vakafdeling van de gemeente. Zo kan de melding binnen twee werkdagen worden opgepakt en soms zelfs ook al worden afgehandeld. Wanneer de melding vraagt om een meer specialistische oplossing en de 48-uur richtlijn niet gehanteerd kan worden, dan wordt de melder tussentijds op de hoogte gehouden.

Meld het
De openbare ruimte is van ons allemaal. Het is niet alleen de verantwoordelijkheid van de gemeente, maar van iedereen die het gebruikt, zich er in voortbeweegt of er van geniet. Ziet u daarom iets in de openbare ruimte wat niet hoort. Meld het en samen houden we de openbare ruimte in onze gemeente schoon, veilig en weer een stukje mooier!’ Weten hoe? Bekijk HIER de animatie


www.woerden.nl/melding-doen

 

BERICHT VAN GEMEENTE WOERDEN