Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Participatieraad zoekt nieuwe secretaris

publicatiedatum: za 29 februari 2020

De Participatieraad Woerden is op zoek naar een nieuwe secretaris. Deze raad adviseert het college van burgemeester en wethouders gevraagd en ongevraagd over de thema’s zorg, jeugd, werk & inkomen, altijd vanuit het belang van de inwoners. Heeft u ervaring of ideeën op dit gebied en wilt u hier actief mee aan de slag? Pak dan deze kans om bestuurslid te worden!

 
 Wat gaat u doen

De nieuwe secretaris is algemeen lid van de Participatieraad en lid van het dagelijks bestuur. U vergadert twee keer per maand en stelt daarvoor in overleg met de voorzitter de agenda op.  . Ook stelt u adviezen op aan het college en de gemeenteraad. Naast de secretaris is er een ambtelijk ondersteuner. De tijdsbesteding is ongeveer 4 tot 8 uur per week.

 

Wie zoeken we

Voor deze rol zoekt de Participatieraad een persoon die snapt wat voor inwoners van de gemeente Woerden van belang is. De verhalen van inwoners, tips en gehoorde knelpunten uit de samenleving vormen een belangrijk deel van de adviezen.

 

Heeft u interesse in deze functie? Stuur dan uw motivatiebrief naar info@participatieraadwoerden.nl ter attentie van de voorzitter J.P.R. (Rob) Kotvis. Meer informatie en de uitgebreide vacaturetekst vindt u op www.participatieraadwoerden.nl

 

De aanleiding voor het instellen van de Participatieraad is een nieuwe visie op participatie. In die nieuwe visie behartigt de raad de belangen van alle Woerdenaren, ook die van de inwoners van Kamerik, Harmelen en Zegveld. Iedereen doet er toe en moet (kunnen) meedoen, ongeacht een eventuele beperking, afkomst, leeftijd of het inkomen.