Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Tweede Mannenochtend bij Inloophuis

publicatiedatum: ma 24 februari 2020

Na een bijzonder geslaagde eerste Mannenochtend met tien deelnemers organiseert Inloophuis ‘Leven met kanker’ op vrijdag 28 februari om 10.00 uur de tweede editie. Na een kop koffie bij het Inloophuis vertrekken de mannen naar de Lutherse Kerk voor een rondleiding met uitleg aldaar onder leiding van vrijwilliger Henk Burggraaff. Na afloop komen ze nog weer terug voor een afsluitend kopje koffie.

 

 ‘Leven met kanker’

Hoewel mannen ook te maken hebben met de ziekte kanker of met het verlies van een dierbare, blijkt dat zij vaak minder goed aansluiting vinden of andere interesses en behoeftes hebben. Daarom organiseert Inloophuis ‘Leven met kanker’ met een speciale Mannenochtend op de vierde vrijdagochtend van de maand met een bedrijfsbezoek om zo het nuttige met het aangename te verenigen.

 

Ideeën welkom

Dat de behoefte bestaat, bleek tijdens de eerste ochtend in januari. De gesprekken kwamen als vanzelf op gang tijdens het bedrijfsbezoek aan Bakkerij van Leeuwen, die overigens op vrijdag 28 februari voor gebak zorgt. Ideeën voor aankomende Mannenochtend zijn van harte welkom, eigen inbreng van de deelnemers wordt bijzonder op prijs gesteld.

 

Zin om mee te gaan? Kom dan naar ons Inloophuis aan de Wilhelminaweg 12 in Woerden op vrijdag 28 februari 2020. De ochtend is van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie? Bel of mail gerust naar 0348-447643, 06-14004496 of info@inloophuislevenmetkanker.nl.