Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Hart voor Woerden >> NLvoorElkaar

publicatiedatum: vr 7 februari 2020

De website van Hart voor Woerden gaat over in een nieuw digitaal platform. Na meer dan 5 jaar is een nieuwe website noodzakelijk. Ze sluiten met de website aan bij NLvoorElkaar, het grootste platform voor vrijwilligerswerk in Nederland. De site Hart voor Woerden is een lokale variant van het platform.

 

Het nieuwe digitale platform heeft volgens de organisatie een groot aantal voordelen, voor zowel organisaties als inwoners:

 

Ook nadelen (opnieuw invoeren)

Voor een soepele overgang is jullie hulp nodig! 

Hieronder staat de link met informatie over het aanmaken van een account. Om te kunnen registeren/inloggen en jullie content (vragen, aanbod, profiel) in te voeren op de nieuwe website. De link is: https://demo.woerdenvoorelkaar.nl/hoe-het-werkt

 

Het adres van de site is: https://demo.woerdenvoorelkaar.nl Let op: dit is een tijdelijk webadres die nog niet echt zichtbaar is voor inwoners.

 

Na lancering wordt de website www.hartvoorwoerden.nl . Dan vervalt ook per direct de huidige website. Alle vacatures die dan niet zijn overgezet zijn dan helaas niet meer zichtbaar.

 

Om jullie te ondersteunen met de overgang organiseren Hant voor Woerden een aantal inloopspreekuren. Ze kunnen jullie dan helpen bij het aanmaken van een profiel en het invullen van jullie vraag en aanbod. De inloopspreekuren op de locatie van Hart voor Woerden, Meulmansweg 27 in Woerden zijn op: 

  • Maandag 10 februari tussen 19 en 21u
  • Vrijdag 14 februari tussen 9 en 12u
  • Woensdag 19 februari tussen 9 en 12u

En verder kunnen jullie ook altijd terecht op dinsdag en donderdag van 10 tot 12 uur tijdens het reguliere inloopspreekuur van de vrijwilligersvacaturebank.
5 maart gaat de website live en gaat de oude website uit de lucht.