Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Poppodium met Tim Knol

publicatiedatum: za 1 februari 2020

Stel je voor....je komt binnen via de achterkant van de theaterzaal, je staat op de speelvloer waar normaal gesproken de toneelmakers, dansers en muzikanten act de préséance geven en kijkt naar het podium. Daar staat op 8 februari niemand minder dan Tim Knol en de Bluegrass Boogiemen

 

Tim Knol & Bluegrass Boogiemen
Afgelopen voorjaar brachten Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hun eerste gezamenlijke plaat uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass- en countrymuziek nooit onder stoelen of banken gestoken, en met het opnemen van dit album met zijn vrienden van de Boogiemen, is er nu dus een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan.


Naast enkele klassiekers uit het genre, spelen ze vooral eigen, speciaal voor dit project door hen geschreven nummers tijdens hun sets. Op het nieuwe Amsterdamse Americana-festival “Once in a Blue Moon” deden ze samen al een voorproefje, en dat smaakte naar méér! Het dak ging van de tent! Intussen zijn ze ook in Paradiso en tijdens het EuroSonic/Noorderslag festival in Groningen al enorm enthousiast ontvangen door zowel de bluegrass/roots-fanaten en de die-hard Knol-heads, als de 'nietsvermoedende' festivalbezoeker. Ook de pers heeft zich inmiddels uiterst lovend uitgelaten over dit gezelschap. Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen; nu al een classic combination!

 

Inloop danszaal vanaf 20.00 uur. 

 

Kaartverkoop
Kaarten kopen voor Poppodium Het Klooster kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.