Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Roemenië Verkoophal zaterdags langer open

publicatiedatum: vr 31 januari 2020

Met ingang van morgen zaterdag 1 februari zijn de openingstijden op zaterdag niet meer tot 12.30 uur maar van 9.30 uur tot 14.30 uur. Dus twee uur langer open. Op woensdag en vrijdag blijven de tijden van 09.30 tot 12.30 uur. Komende maand februari geeft de hal extra korting!

 

Verkoophal open  

en zaterdag van 09.30 tot 14.30 uur. 

 

Bericht van Roemeniemarkt

Met uw aankopen geeft u ons de gelegenheid transporten te bekostigen en projecten in Roemenië, Oekraïne en Moldavië vorm te geven. Tevens levert u op die manier een bijdrage aan een schoner milieu. Gebruikte producten krijgen immers een tweede leven.

 

Om een en ander te vieren geven wij gedurende de hele maand februari kortingen tot 50% op een groot aantal producten. Sla uw slag en kom naar de Leidsestraatweg 132 waar wij u graag ontvangen. Er is volop parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze verkoophal.

 

eerste transport in 2020

Ook dit jaar hopen wij weer een aantal transporten met hulpgoederen te verladen naar Roemenië, Oekraïne en Moldavië. Zaterdag 18 januari j.l. is het eerste transport van dit jaar  geladen met als bestemming Tirgu Lapus en Tirgu Mures in Roemenië. Dit keer verzonden wij o.a. kleding, schoolmeubelen, fietsen, naaimachines, rollators, ziekenhuisbed en tal van andere artikelen waaraan volgens onze contactpersonen behoefte is.