Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Gezocht talentvolle toneelspelers 12-18 jaar

publicatiedatum: wo 29 januari 2020

voor Theater na de Dam:Oproep auditie jongeren. Wij zoeken getalenteerde jongeren om een voorstelling over de periode 1945-1949 in Nederland en Indonesië te maken o.l.v. regisseur/theatermaker Sanne Dorrepaal. Voor dit thema zijn we voornamelijk op zoek naar jongeren met (over)grootouder(s) uit Indonesië.

 

Gezocht:

Voor Theater na de Dam: talentvolle toneelspelers 12-18 jaar en deelnemers vertelbijeenkomst

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21.00 uur zetten theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien. Tijdens de elfde editie van Theater Na de Dam op 4 mei 2020 spelen gelijktijdig meer dan honderd voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog.


Na het succes van de vorige jaren, maakt regisseur/ theatermaker Sanne Dorrepaal ook dit jaar een jongerenvoorstelling. De voorstelling zal gaan over de periode 1945-1949 in Nederland en Indonesië. In dit persbericht de oproep voor de auditie van de jongeren op vrijdag 7 februari.


Ben je geïnteresseerd in geschiedenis? Lijkt het je leuk om o.l.v. een regisseur samen met een groep jongeren een voorstelling te maken? Dan is dit project misschien iets voor jou!
De auditie is op vrijdag 7 februari om 16:30 in Het Klooster.

 

De repetities zijn op: zaterdag 15 februari,  zaterdag 21 maart, donderdag 30 april (let op: meivakantie), vrijdag 1 mei (let op: meivakantie), zaterdag 2 mei (let op: meivakantie), zondag 3 mei (let op: meivakantie), maandag 4 mei ('s middags try-out en 's avonds om 21:00 voorstelling)
Op de repetitiedagen zullen we van 10:00 uur tot 16:00 uur werken in Het Klooster. 

 

Je kunt je aanmelden tot 6 februari via info@kloosterwoerden.nl