Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

18 jarige Celina - presentatie natuurfoto's

publicatiedatum: za 1 februari 2020

Maandagavond 10 februari is er in het clubgebouw van vogelvereniging Avicultura, Singel 43 A in Woerden een presentatie met natuurfoto's van de jonge fotografe Celina Polane. Celina is afgestudeerd fotograaf aan De Fotovakschool. De presentatie begint om 20.00 en de toegang is gratis. Ze begon al vroeg met foto's. Hieronder stelt ze zich aan u voor.

 

Mijn naam is Celina Polane en ik ben 18 jaar oud. Van jongs af aan heb ik al een passie voor de natuur en fotograferen. Als klein meisje ging ik vaak met mijn vader de natuur in. Bijna elke keer gebruikte ik zijn camera om foto’s te maken van de natuur.

Op mijn 14e verjaardag kreeg ik van mijn ouders mijn eigen camera. Vanaf dat moment begon ik meer na te denken bij het maken van een foto. Zelf denk ik dat mijn werk zich nog niet onderscheidt ten opzichte van andere fotografen. Hetgeen waarmee ik mij wel onderscheid ten opzichte van andere fotografen is mijn leeftijd. Ik heb nog geen eigen stijl in de fotografie. Mijn boodschap in mijn foto’s is om de schoonheid van de natuur te laten zien.

 

Hele intervieuw

 

Bron: site natuurfotografie