Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Inschrijven de Harmelse Dorpsquiz 2020

publicatiedatum: vr 31 januari 2020

Op zaterdag 4 april 2020 om klokslag 18.30 uur begint de 2e editie van de Harmelense Dorpsquiz, bedoeld voor alle inwoners van Harmelen, van jong tot oud.. Vanaf dat moment kunnen de captains in het Dorpshuis aan de Schoollaan het quizboek met toebehoren ophalen. Diezelfde avond om uiterlijk 23.30 uur moet het quizboek daar weer ingeleverd zijn.

 

In de tussenliggende tijd is het de taak aan alle deelnemende teams om zo veel mogelijk vragen correct te beantwoorden.? Schrijf je nu in!

 

Er wordt ingeschreven per team.

Je zorgt zelf voor de samenstelling van het team, bijvoorbeeld met vrienden, collega’s, buurtgenoten of leden van een vereniging. Per team kies je een teamcaptain en een locatie van waaruit jullie gaan spelen. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar ook in een horecagelegenheid, bedrijf of clubhuisin Harmelen. Wij adviseren een team van ongeveer 10 tot 15 personen. De quiz bestaat uit kennisvragen, foto- en video-opdrachten maar ook uit doe-opdrachten en zelfs een geheime opdracht. Het is dus belangrijk dat het team goed samenwerkt en de taken verdeeld worden. Tijdens de quiz mag gebruik worden gemaakt van alle vormen van media en naslagwerken, met uitzondering van de geheime opdracht.

 

De Harmelense Dorpsquiz

vindt dit jaar plaats op zaterdagavond 4 april 2020. De teamcaptains worden verzocht om in het Dorpshuis het quizboek op te halen. Hierin zit een vragenboekje met ca. 100 vragen en opdrachten in verschillende categorieën. Natuurlijk komt ons dorp op allerlei manieren aan bod. Het wordt een strijd tegen de klok. Om 23.30 uur moet namelijk het quizboek weer ingeleverd worden door de teamcaptains. De werkgroep heeft 3 weken de tijd om de vragen na te kijken. De prijsuitreiking vindt plaats op Koningsdag . Naast een mooi geldbedrag voor de 1e, 2e en 3e prijs welke je als team schenkt aan een goed doel, staat er ook een jaar lang roem op het spel.

 

Meedoen
Ben je ervan overtuigd geraakt dat je de Harmelense Dorpsquiz niet mag missen? Meld je team dan zo snel mogelijk aan. Het maximum is 50 teams en VOL=VOL! Aanmelden kan via www.harmelensedoprsquiz.nl. De start van de inschrijving is vanaf 31 december 2019 10.00 uur.