Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Rabo Inspiratieavond

publicatiedatum: zo 26 januari 2020

Heb jij je al aangemeld voor de "Rabo Verenigingsondersteuning" inspiratiebijeenkomst: Verenigingsondersteuning Sport & Cultuur, op woensdag 5 februari? ( Locatie: Rabobank Rijn en Veenstromen, Middellandse Zee 15 Woerden) Zo niet, doe dit dan nog snel. Je kunt je nog aanmelden tot en met maandag 27 januari.

 

Vernieuwde sponsoring

Iedere vereniging heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag met het realiseren ervan. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.


Rabo Verenigingsondersteuning
In 2020 starten we met Rabo Verenigingsondersteuning. We gaan dit jaar samen met onze partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, aan de slag om verenigingen sterker te maken. Met ‘Verenigingsondersteuning vanuit de Rabobank’ krijgen verenigingen twee jaar lang intensieve begeleiding op maat van professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken. En er zijn komend jaar workshops te volgen over onderwerpen waar verenigingen en stichtingen mee te maken hebben.

 

Inspiratieavond Sport en Cultuur

Om te laten zien wat dit mooie programma voor Cultuur Lokaal Woerden te bieden heeft, nodigen we jou graag uit voor onze ‘Inspiratieavond Sport & Cultuur’ op woensdagavond 5 februari 2020.


Programma
19:00 Ontvangst met koffie en thee
19:30 Welkom door Monique van de Wakker (Rabobank Rijn en Veenstromen) en Daniel Klijn (NOC*NSF)
19:40 Het nieuwe sponsorbeleid
20:20 Hoe word en blijf je een sterke vereniging?
21:00 Rondetafelgesprek: Waarmee kan Rabobank jouw vereniging helpen?
22:00 Plenaire discussie, conclusies en vragen
22:30 Einde
Locatie

Aanmelden
Opgeven kan samen met maximaal één ander (bestuurs)lid tot en met 27 januari 2020 via het online aanmeldingsformulier. Klik voor aanmelden op de oranje button.