Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Weer een Kliederkerk

publicatiedatum: do 23 januari 2020

Op zondagmiddag 16 februari organiseren vrijwilligers van de Kruiskerk weer een Kliederkerk. Het thema deze middag is: de Schepping, het verhaal zal op een aansprekende en creatieve manier voor alle leeftijden centraal staan. De Kliederkerk duurt van 15.30 tot 18.00 uur, om 15.15 uur gaat de kerk open.

 

Kliederkerk Woerden wil laagdrempelige ontmoetingen voor alle leeftijden rondom een Bijbelverhaal organiseren. Samen ontdekken, samen vieren en samen eten zijn de vaste onderdelen van Kliederkerk.

 

Bij deze activiteit zijn nadrukkelijk kinderen samen met hun ouder(s)/opvoeder(s) of opa/oma uitgenodigd. Om te kunnen meedoen, hoef je geen lid van een kerk te zijn. De toegang is gratis, wel is er na afloop ruimte om een vrijwillige bijdrage te geven voor de onkosten. Wilt u meer informatie over de activiteit, kijk dan op de website of facebook of neem contact op met Yvonne Vergeer kliederkerk@pknwoerden.nl) Daar kunt u zich ook aanmelden. Zeker i.v.m. het eten, stellen wij dit zeer op prijs.
Omdat het dit keer over de schepping gaat kun je ook zelf iets maken voor ons buffet, vind je dat leuk geef dan bij het aanmelden door wat je maakt voor ongeveer 10 personen.

 

 Messy Church
Kliederkerk is in Engeland ontstaan als Messy Church en met Messy wordt bedoeld rommelig en divers. In Nederland is het vertaald als Kliederkerk. Messy wil zeggen: er is niet een vorm en ook niet een norm waar iedereen aan moet voldoen. In Nederland is het vertaald als Kliederkerk.
Kliederkerk Woerden heeft als verlangen om Bijbelverhalen op een actuele en uitdagende manier bespreekbaar te maken. En om rondom activiteiten en maaltijden een gemeenschap te vormen die, ook buiten de Kliederkerkbijeenkomsten om, elkaar kan inspireren en ondersteunen. Natuurlijk zijn bezoekers van de Kliederkerk ook van harte welkom in een van de kerkdiensten op zondag, maar dat is niet het doel van de Kliederkerk. Het draait om de activiteit en de ontmoeting tijdens de Kliederkerk.


We hopen jullie te ontmoeten op zondagmiddag 16 februari van 15.30-18.00 uur in de Kruiskerk, Mesdagplein 4.