Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Muzikale koekjes in theater

publicatiedatum: vr 17 januari 2020

De jeugdvoorstelling de Muziekmagnetron is op zondag 26 januari in Het Klooster. De voorstelling begint om 11.00 uur. In De MuziekMagnetron krijg je een kijkje in de keuken van een échte band:Kruidkoek. Dit is een voorstelling in de Broodje Theater serie. Dus om 10.15 uur kun je lekker komen ontbijten in Het Klooster en daarna kijk je samen naar een mooie jeugdvoorstelling.

 

Muziek bakken
Tijdens dit concert laten vier vrienden zien hoe je kruidkoek maakt. Hier wordt volop geëxperimenteerd, op zoek naar het ultieme recept. Welke ingrediënten heb je nodig om samen muziek te kunnen maken? Deze interactieve voorstelling legt een direct verband tussen musiceren en koken; voorbereiding, samenwerking, improvisatie, geduld én samen genieten van het resultaat.
Tijdens het bakken van de cake nemen de vier bandleden je op begrijpelijke en aanstekelijke wijze mee langs verschillende kunstvormen waarin improvisatie centraal staat. Dat wordt smullen!

 

Kaartverkoop

Kaarten kopen voor de Muziekmagnetron kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.