Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

het Boek10 schrijfevent.

publicatiedatum: do 16 januari 2020

Op zaterdag 25 januari organiseert Godijn Publishing, in samenwerking met Schrijversacademie het Boek10 schrijfevent. In Theater Het Klooster in Woerden zullen 9 auteurs 10 boeken presenteren. Tevens worden er workshops gegeven, voordrachten gehouden en zal o.a. auteur Buddy Tegenbosch een lezing geven.

 

 Ook de uitslag van de schrijfwedstrijd Dansenden olifanten op het ijs zal die dag bekend worden gemaakt en wordt het startschot gegeven van de schrijfwedstrijd Zwarte sneeuw. Het programma start om 12:15 uur en zal doorlopen tot 18:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via Theater Het Klooster. De dagvoorzitter is Antoinette Kalkman van ThrillerAcademie.

 

Hoor en ervaar hoe het is om te schrijven. Welke hoogtepunten en valkuilen komen er op het pad van een schrijver? Hoe kun jij je tekst sterker maken? Neem pen en papier mee voor de interactieve workshops en lezingen. Met diverse sprekers, o.a.: Anne Ruhl (Schrijversacademie), Hilda Spruit (auteur), Buddy Tegenbosch (auteur) en Majella Boersma (Thrilleracademie).

zie voor het Programma de Agenda