Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Omleidingen kruising Hollandbaan/Waardsebaan

publicatiedatum: zo 12 januari 2020

Vanaf maandag 13 januari gelden er nieuwe omleidingen bij de kruising Hollandbaan/Waardsebaan. Er wordt dan gewerkt aan de Hollandbaan op het weggedeelte tussen spoorviaduct 't Vinkje en de kruising. Het gaat om de rijrichting 'stad in', dus aan de kant van de Grozette.

 

Gemotoriseerd verkeer

Gemotoriseerd verkeer komend vanaf de rotonde bij de zuidelijke randweg wordt vóór het spoorviaduct naar de andere weghelft geleid, waar dan één rijbaan stad uit overblijft en één rijbaan de stad in gaat. Verkeer dat vanaf de sportvelden bij de Waardsebaan naar de Boerendijk wil, kan niet rechtdoor over de kruising maar wordt (net als eerder) omgeleid via de rotonde bij de zuidelijke randweg. Daar kan men keren en dan rechtsaf de Boerendijk op. Ook verkeer dat vanaf de Boerendijk richting A12 wil, kan niet oversteken op de kruising. Zij moeten rechtsafslaan en dan keren op de rotonde bij de Gamma om vervolgens naar de A12 te rijden.
Langzaam verkeer
Ook voor fietsers en voetgangers gelden vanaf 13 januari weer omleidingen. Het gaat om dezelfde omleidingen als afgelopen najaar.