Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kennismaken met schilderen

publicatiedatum: di 7 januari 2020

Op maandag 13 januari van 14.00 tot 16.00 uur is er een schilderworkshop in Inloophuis ‘Leven met Kanker’ in Woerden. De schilderworkshop is eenmaal per maand onder leiding van ervaren schilderdocenten, deze maandag door Corrie Berends. Even vergeten dat je ziek bent (geweest) en ontspannen genieten van het plezier om creatief bezig te zijn.

 

Dat kan in Inloophuis ‘Leven met Kanker’. We werken aan de hand van voorbeelden maar zelf iets bedenken mag ook, het is voor iedereen te doen. Tijdens het schilderen staat plezier voorop, want plezier ontspant en doet je even ontsnappen aan de waan van de dag.


Het huis is open vanaf 13.30u voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 14.00 tot 16.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom!

 

Omdat het om een beperkt aantal plaatsne gaat, is aanmelden voor deze workshop nodig.

Dat kan telefonisch (06-14004496), per email (info@inloophuislevenmetkanker.nl) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).


Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.