Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

What a wonderful Christmas

publicatiedatum: za 14 december 2019

Is de titel van een voorstelling van The Legends op dinsdag 17 december in Het Klooster. De voorstelling begint om 20.15 uur. Tevens is er de unieke mogelijkheid om voorafgaand aan de voorstelling samen met familie, vrienden of medewerkers te genieten van een pre kerstdiner. ‘Popup restaurant’, De HALL, presenteert een heerlijk 3-gangen sharing menu.

 

Als succesvol jazzmusicus moet je tenminste één keer in je leven een kerstplaat maken. Louis Armstrong schreef geschiedenis met de plaat White Christmas maar ook Frank Sinatra, Nat King Cole en Ella Fitzgerald moesten geloven aan het genre waarin Jazz, Blues en Gospel samensmelten. Deze ouderwetse feel good muziek inspireerde The Legends o.l.v. trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens om een heus kerstprogramma te maken in de geest van ‘Louis!’. Met als speciale gast Esther Hart!

 

Quotes
“Verrukkelijke kerstsfeer bij origineel jazzconcert” – NRC ***

“In What a Wonderful Christmas! laat Michael Varekamp horen dat jazzlegendes als Louis Armstrong en Ella Fitzgerald ook schitterden in kerstmuziek.”
“Harry Emmery is adembenemend op contrabas en Erik Kooger biedt een supersolo op slagwerk.”
“Als Michael Varekamp trompet speelt, zorgt dat altijd voor iets moois en stemmigs.”

 

Kaartverkoop
Kaarten kopen voor The Legends en/of het kerstdiner kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 - 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.