Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Bingo voor senioren

publicatiedatum: ma 16 december 2019

Op 8 januari organiseren de vrijwilligers van Bingo Bredius in het Brediushonk, Kievitstraat 40, de maandelijkse bingo activiteit: normaliter is dat elke eerste woensdagmiddag van de maand van 14.00 uur tot 16.00 uur. Omdat in januari de eerste woensdag ook nieuwjaarsdag is, wordt deze naar 8 januari verzet.

 

Er worden die middag 8 rondes gespeeld en er zijn fijne levensmiddelen te winnen  zoals bijvoorbeeld; koffie, limonade of kersen op sap. De kosten voor de bingo bedragen €3,50 en de opbrengst wordt gebruikt om de te winnen prijzen te bekostigen. Deze activiteit is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om samen een spelletje te spelen, elkaar te ontmoeten en te praten over de dagelijkse dingen des levens.

 

Het Brediushonk is gelegen aan de rand van het Brediuspark in Woerden,

 

Deelnemers zijn van harte welkom om aan te komen, mensen hoeven zich niet van tevoren op te geven.

Deze bingo is een bewonersinitiatief, georganiseerd door 3 enthousiaste Woerdenaren; Geert Gerritsen, Dimphie Willers en Joop Wolbers. Zij doen dit op geheel vrijwillige basis en worden indien nodig in hun werkzaamheden ondersteund door de buurtverbinder van het Schilderskwartier; Inger van Dijk.